First Reach
 Leefstijlcoaching

De praktijk van First Reach Leefstijlcoaching in Corona tijd

Vanaf maart wordt ons land gedomineerd door het Corona virus en staat onze wereld op zijn kop. De huidige situatie vraagt daarom maatwerk, zorgvuldigheid en creativiteit in de praktijkruimte van gezondheidsaanbieders, rekening houdend met ieders gezondheidsrisico. De laatste weken ben ik dan ook bezig geweest om de praktijk zo in te richten dat een beperkt aantal klanten weer gebruik kan maken van de ruimte.

Mijn klanten kan ik, doordat de praktijk geventileerd wordt en ruim genoeg is, veilig advies geven op 1,5 meter afstand. 
De digitale weegschaal wordt na ieder gebruik grondig met 70% alcohol gereinigd. Deze weegschaal geeft via een app de metingen aan mijn smartphone door, dus ik sta niet meer naast de klant om de gegevens te noteren. Ik werk op afspraak en maak een ruime planning, dus er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van de wachtruimte. De klant kan bij binnenkomst wel de handen wassen in de wachtruimte en dan direct doorlopen naar de praktijkruimte.

Sommige klanten willen helemaal niet naar de praktijk komen en die bied ik dan consulten op afstand aan, hetzij digitaal of telefonisch. Als u hierbij producten nodig heeft, kan ik deze rechtstreeks bij u thuis laten bezorgen.

de praktijk en de RIVM-Richtlijnen

Als consulten op afstand u tegenstaan, is dat een reden om toch een fysieke ontmoeting te overwegen.

Bij een afspraak op de praktijk, houden wij ons aan de volgende hygiëne richtlijnen:

1.      De afspraak zal niet langer zijn dan noodzakelijk

2.      De afstand tussen u en mij is ca. 1,5-2 meter

3.      Zijn er gezondheidsklachten die wijzen op een verkoudheids- of coronavirus dan kan de afspraak niet doorgaan.

4.      Mensen met een verlaagde weerstand, chronisch zieken en 70 plussers kunnen in deze periode beter niet naar de praktijk komen.

5.      De deur wordt alleen door mij geopend en gesloten en u gaat zitten op een stoel op ca. 2 meter afstand van mij.

6.      Klanten kunnen voor en na het consult hun handen wassen in de wachtruimte.

De in punt 3 en 4 genoemde personen kunnen uiteraard altijd digitaal of telefonisch een consult bij mij afspreken. Heeft u aanvullingen of ideeën? Laat het mij weten door contact op te nemen met Carolien@FirstReach.nl

Het bovenstaande klinkt allemaal heel klinisch en ongezellig, maar dit doen we uit voorzorg om te voorkomen dat we elkaar besmetten. Het persoonlijke contact blijft nog altijd heel belangrijk!

Namens iedereen bij First Reach Leefstijlcoaching en PowerSlim: zorg goed voor uzelf en voor elkaar.
En laat het ons weten, als we u kunnen helpen in deze moeilijke tijden - we doen het graag.