First Reach
 Leefstijlcoaching

leefstijladvies via e-mail-coaching

Voor mensen die niet vast willen zitten aan een specifiek tijdstip, is e-mail-coaching een uitkomst. U kunt via de mail vragen stellen, waar en wanneer u wilt. Het is een prettige manier van werken aan uw leefstijl, zeker als u de voorkeur geeft aan schriftelijke communicatie boven mondelinge. U kunt de tijd nemen om uw gedachten te formuleren en u kunt in alle rust de input van de coach nalezen.

wat mag u verwachten?

Een e-mail-coaching consult houdt in dat u een beperkt aantal vragen (max. 5) opstelt, waarop u dan binnen 24 uur (op werkdagen) een antwoord krijgt. Net als bij een persoonlijk consult neem ik uitgebreid de tijd voor u. Bij een effectief consult hoort naar mijn mening ook een goede nazorg. Ik vind het belangrijk, dat u écht geholpen bent. Ook door middel van een e-mail-coaching consult kunt u rekenen op mijn vakkennis, integriteit en eerlijkheid. 

blijvend effect

Een belangrijk voordeel van een e-mail-coaching consult is dat u het zo vaak na kunt lezen als u wilt. Door het consult nog eens na te lezen, krijgt de boodschap echt de kans om door te dringen en te blijven hangen. Het consult zet aan tot denken en zal zonder twijfel een motiverende uitwerking hebben.

Pak uw leefstijl aan en meld u nu aan via de e-mail met uw naam en mobiele nummer via carolien@firstreach.nl 
Consulten via de e-mail worden binnen 24 uur (op werkdagen) beantwoord en vinden plaats na betaling via een betaalverzoek of overschrijving. De tarieven kunt u vinden op de Tarieven-pagina.