First Reach
 Leefstijlcoaching

PS. food & lifestyle 

Via de PS. food & lifestyle methode coach ik u door middel van een afslankprogramma, dat goed is vol te houden en waardoor u zelf een gezonde leefstijl ontwikkelt. Het programma is eenvoudig in te passen in uw dagelijks leven, waardoor het precies die motivatie geeft die u nodig heeft om het u eigen te maken. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel uw leven. Zo zit u binnenkort weer lekker in uw vel en barst u van de energie!

Met lekkere, makkelijke recepten in een prachtig kookboek en heerlijke tussendoortjes vindt u snel weer de juiste balans en werken we toe naar een gezond leefpatroon. 


Wat kost het PS. food & lifestyle afslankprogramma?

Logisch dat u ongeveer wilt weten wat uw investering in het afslankprogramma is. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel u wilt afvallen en hoe lang u daarmee bezig bent, kunt u in het algemeen wel het volgende aanhouden:

Starterspakket

U start met een PS. food & lifestyle-starterkit met daarin 7 dagdoosjes, voor iedere dag een apart doosje met producten. Een mooie start om ook bekend te raken met de verschillende smaken. Maar los bestellen kan natuurlijk ook. Keuze genoeg!  Dit starterspakket kost € 159,-.
Naast uitgebreide informatie met een eerste weekmenu, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor één maand en onze topper: het PS. food & lifestyle kookboek.

Maaltijden
De PS. food & lifestyle producten zijn uitgebalanceerd en de samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Verzeker u ervan dat u geen kopieën neemt, maar dat u de echte PS. food & lifestyle producten gebruikt.
Als we kijken naar het gewichtsverlies, dan zie ik dat vrouwen gemiddeld 1-1,5 kg in de week verliezen en mannen gemiddeld 1,5-2 kg in de week.  Daarmee kunt u een inschatting maken van hoe lang u ongeveer bezig bent om uw gewenste gewicht te bereiken.
Een PS. food & lifestyle maaltijd of eetmoment kost ongeveer €2,65 – €3,65. Gemiddeld gebruikt u 4-5 maaltijden (vrouwen) of 5-6 maaltijden (mannen) van PS. food & lifestyle. Gebruikt u dus 5 PS. food & lifestyle eetmomenten, dan bent u gemiddeld 15 euro per dag kwijt en gemiddeld 100 euro in de week. De PS. food & lifestyle producten vervangen voor het grootste deel de voeding die u normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kunt u er dus eigenlijk vanaf trekken.


Coaching en meer...
De coaching tijdens het PS. food & lifestyle afslankprogramma is inbegrepen (bij een minimale afname van 6 doosjes). De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 20-30 minuten.
Op 80% van uw streefgewicht, gaat u in de volgende fasen het aantal PS. food & lifestyle producten afbouwen. Uiteindelijk gaat u over naar normale voeding. Het is raadzaam om nog een jaar nabegeleiding te volgen, zodat u een leven lang uw streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding te nemen om het jojo-effect te voorkomen. Elke 4-6 weken spreken we dan af en kijken we hoe het gaat en wordt er een uitgebreide lichaamsmeting gedaan. 

Verder krijgt u:

• Foto voor en na het programma (optioneel)
• Middelomtrek meting (indien gewenst)
• Bloeddruk (indien nodig)
• Gebruik van de Impedantie Body Meting (gewicht, vet-, vocht-, spier- en botmassa)
• Gratis slimme voedingsapp met gepersonaliseerd menu inclusief tussendoortjes. 
• Meedoen met de div. acties van PS. food & lifestyle voor het e.v. winnen van een fotoshoot.

Gratis kennismakingsgesprek
Wilt u meer informatie of bent u benieuwd of PS. food & lifestyle wat voor u is, maak dan vrijblijvend een afspraak. Vul uw gegevens op mijn contactpagina in, of mail rechtstreeks naar carolien@firstreach.nl