First Reach
 Leefstijlcoaching

werkwijze

Om een goed zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw huidige levenswijze, een gericht advies te kunnen bepalen en de behaalde successen vast te houden, werk ik door middel van onderstaande consulten:

  1. Intake - dit bestaat uit het invullen van een intake-formulier door de cliënt.
  2. Eerste consult - daarbij wordt het intake-formulier besproken, worden uw wensen aangegeven en wordt samen een Plan van Aanpak vastgesteld.
  3. Vervolg consult(en) - afhankelijk van het het Plan van Aanpak zijn er op regelmatige basis (wekelijks -maandelijks) afspraken waarbij de voortgang wordt bepaald, aanvullende informatie gegeven en op verschillende terreinen wordt gecoacht.
  4. Terugval-preventie - om de kans te vergroten op duurzaam afvallen en om op gewicht te blijven, kan deze vorm van coaching ingezet worden. In deze consulten gaan we o.a. aan de slag met denkpatronen, overtuigingen, gewoontes en emoties in relatie tot eten.


Gezonde voeding is de basis voor een goede gezondheid en dat is waar wij naar toe werken. Maar in sommige gevallen is het mogelijk om met een tijdelijke hulp van maaltijdvervangers, zoals met PS. food & lifestyle, of met een koolhydraat-arme voeding,  het afvallen te ondersteunen (niet voor kinderen). Maar uiteindelijk gaat het erom dat u met gezonde voeding uw gewicht beheerst en ook uw gezondheid optimaliseert.


Afspraak maken

Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, kunt u mij via e-mail bereiken.
Mijn mailadres is: carolien@firstreach.nl
Vermeld aub in uw bericht uw naam en telefoonnummer en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. 

IN MIJN PRAKTIJK BEHANDEL IK UITSLUITEND VOLWASSENEN (VANAF 18 JAAR).