First Reach
 Leefstijlcoaching

werkwijze

Om een goed zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw huidige levenswijze, een gericht advies te kunnen bepalen en de behaalde successen vast te houden, werk ik door middel van onderstaande consulten:

  1. Intake - dit bestaat uit het invullen van een intake-formulier door de cliënt.
  2. Eerste consult - daarbij wordt het intake-formulier besproken, worden uw wensen aangegeven en wordt samen een Behandelplan vastgesteld.
  3. Vervolg consult(en) - afhankelijk van het het Behandelplan zijn er op regelmatige basis (wekelijks -maandelijks) afspraken waarbij de voortgang wordt bepaald, aanvullende informatie gegeven en op verschillende terreinen wordt gecoacht.
  4. Terugval-preventie - om de kans te vergroten op duurzaam afvallen en om op gewicht te blijven, kan deze vorm van coaching ingezet worden. In deze consulten gaan we o.a. aan de slag met denkpatronen, overtuigingen, gewoontes en emoties in relatie tot eten.


Gezonde voeding is de basis voor een goede gezondheid en dat is waar wij naar toe werken. Maar in sommige gevallen is het mogelijk om met een tijdelijke hulp van maaltijdvervangers, zoals met PS. food & lifestyle, of met een koolhydraat-arme voeding,  het afvallen te ondersteunen (niet voor kinderen). Maar uiteindelijk gaat het erom dat u met gezonde voeding uw gewicht beheerst en ook uw gezondheid optimaliseert.


Afspraak maken

Wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken? Vul dan uw gegevens op mijn contactpagina in, of mail rechtstreeks naar carolien@firstreach.nl  

IN MIJN PRAKTIJK BEHANDEL IK UITSLUITEND VOLWASSENEN (VANAF 18 JAAR).